Monday, December 2, 2013

Craciun de poveste - pentru suflete cu povesti triste


Pentru unii dintre noi Sarbatorile de Iarna nu nu inseamna bucurie, lumina si speranta. De multe ori inseamna adancirea grijilor si gustul amar al saraciei.
Exista inca oameni - chiar aici, langa noi - unde masa de sarbatori inseamna doar o bucata de paine si poate o mancare saracacioasa. Exista copii - chiar aici langa noi - la care Mosul inca nu a juns si care poate se intreba de ce ii ocoleste in fiecare an.
Atunci cand stam la mese pline, inconjurati de familii iubitoare, oare ne putem gandi, macar putin si la ei? Sa nu ramanem indiferenti si sa fim oameni pana la capat.
Initiez aceasta campanie cu speranta ca multi dintre noi vor gasi acea bucurie sufleteasca, ajutand chiar si cu putin,ca lumina din ochii celor saraci sa straluceasca si in sufletele lor.
Poate ganditi ca este prea devreme pentru acest demers, dar este pentru a aputea ajuta cat mai multi oameni.
Asa ca va rog, pe toti cei care doriti ,puteti si vreti sa va alaturati prin implicare directa sau doar sa ajutati,sa nu dati uitarii acest demers, sa incercam sa aducem bucurie in vietile acestor oameni si aceasta bucurie va lumina si sufletele noaste.
Cum putem ajuta? Cu ce putem ajuta? Ce putem face?
In primul rand sa identificam pe cei care au nevoie de ajutorul nostru! Si tot in primul rand gasirea acelor oameni cu suflet mare ,dispusi sa se alature unei echipe,care sa demareze acest proiect (la propriu).
Cu totii putem ajuta daruind o paine, o hainuta, o jucarie, un caiet si lista poate continua in functie de sufletul fiecaruia.
Asa ca oameni buni, nu ramaneti indiferenti, daca suntem alaturi unii de altii si luam atitudine, recompensa cea mai mare va fi pentru sufletul nostru.
Va astept cu drag sa va alaturati! Impreuna putem face lucruri minunate! 
In fiecare zi de luni,intre orele 9-11,va asteptam la Galeria Pavel Temov,Alexandria,pentru a ne cunoaste,pentru a va prezenta detaliile acestui proiect,pentru a vedea cu ce ne putem implica
in aceasta actiune si pentru a dona.
Va stau la dispozitie la nr.de tel.0764036894,art_libre@yahoo.com,de luni pana vineri,
intre orele 9 si 16.


Primul atelier, la Scoala Mihai Viteazu. Multumim Graphis Adv , pentru materialele de lucru si doamnei invatatoare Necula Nicoleta Cristina,pentru implicarea in acest proiect. Voi reveni cu alte detalii despre continuarea acestei actiuni. Prin vanzarea acestor obiecte , strangem fonduri pentru a face cadouri copiilor saraci si pentru petrecerea organizata clasei.







Pentru ca multi au intrebat daca acest proiect se desfasoara pe o organizatie non-profit, DA ,Asociatia Art L'ibre.Si da ,se pot face sponsorizari,cu contract de sponsorizare.Asa ca cei care pot ajuta cu o sponsorizare si vor sa o faca,vor primi toate detaliile necesare.Sa nu uitam ca o sponsorizare nu implica nici un cost din partea sponsorului,in limita a 20%din impozitul pe profit.E simplu,o parte din impozit (20%)poate fi directionata catre un ONG si se scade din suma datorata catre stat,deci poti ajuta fara sa te coste decat putina bunavointa!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...