Friday, August 1, 2014

Evenimente in BUCURESTI / 2-4 AUGUST

Targ de produse handmade in fiecare duminica in Ceainaria Tabiet.
 In fiecare duminica te asteptam pe terasa Ceainariei Tabiet la un targ de produse handmade. Cui ii este adresat? Iubitorilor de produse handmade, produse originale facute cu drag si dedicare de catre persoane cu suflete si maini de aur. Celor ce vor sa intoarca privirea spre micii spiridusi ce isi petrec timpul realizand produse colorate, personalizate fara ajutorul masinariilor. Celor ce stiu sa aprecieze un obiect unicat intr-o lume a productiilor in masa. 


Festivalul Strada Armeneasca editia a II-a la Bucuresti
Comunitatea Armeana din Romania, in parteneriat cu ARCUB si Primaria Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 1-3 august 2014 a doua editie a Festivalului Strada Armeneasca, care va avea loc in cadrul complexului armenesc (curtea interioara a Bisericii Armenesti, sediul Uniunii Armenilor din Romania, Centrul Cultural Armean si Strada Armeneasca).

Festivalul Strada Armeneasca este un proiect prin care ne dorim sa prezentam cultura armeana intr-un mod interactiv si placut, adresandu-ne tuturor bucurestenilor care isi doresc sa vada Strada Armeneasca prinzand viata.

In cadrul festivalului vor avea loc concerte de muzica traditionala si moderna, spectacole de dansuri traditionale, ateliere de caligrafie, dans si creatie. Publicul bucurestean va putea vizita Catedrala Armeana din Bucuresti dar si expozitiile de fotografie. 
 
 
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! vă invită de vineri până duminică la un nou târg de vară, în luna lui cuptor, din 1 august până în 3 august, între orele 10,00 si 18,00 în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, din Sos. Kiseleff nr. 3 


La Roata Mare, evenimentul care va asteapta cu ateliere de gradinarit, scenaristica sau publicitate
La Roata Mare, din Parcul Herastrau, in perioada 30 iulie - 8 august, vor fi organizate o serie de evenimente concepute special pentru copii si adolescenti.

Biblioteca Ion Creangă, filiala a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, anunta ca intre orele 10:00 – 15:00 vor fi organizate ateliere de hand-made (origami, quiling, obiecte din materiale reciclabile si papusi), ateliere de scenaristica si de publicitate (dedicate adolescentilor), spectacole de marionete, ateliere de gradinarit, precum si ateliere de educatie rutiera (realizate cu sprijinul Centrului de Consultanta pentru Victimele Rutiere). 
 

 mai multe : http://www.vinsieu.ro/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...