Monday, September 29, 2014

Colantare auto




Decorarea cu succes a masinilor depinde de cunoasterea cat mai exactã a stãrii masinii pentru a putea alege tipul corect de folie adezivã. Acest lucru necesitã rãspunsul la urmãtoarele intrebãri:
-         Cat de veche este masina sau vopseaua acesteia?
-         Care este starea reparatiilor efectuate asupra masinii si in special asupra vopselei?
-         Existã portiuni ruginite?
-         Folia va fi aplicatã pe portiuni din plastic?
-         Folia va fi aplicatã pe portiuni cu denivelãri sau nituri?
-         Cat de mare este masina?
-         Care sunt zonele problemã?
Ar fi de preferat ca masina sã nu fie lãcuitã. Folia adezivã se lipeste mai bine pe o suprafatã nelãcuitã, decat pe una lãcuitã (caz in care oricum, folia adezivã nu va deteriora lacul masinii).
Cu cat se va rãspunde mai repede la aceste intrebãri, cu atat mai repede se va putea alege tipul de folie adezivã:
-  foliile calandrate – folii relativ puternice, care asigurã avantajul de a fi robuste si usor de indepãrtat de pe vehiculele decorate fãrã “zone – problemã”;
- foliile cast – care pot fi aplicate cu usurintã la cald, pentru decorarea vehiculelor cu “zone   problemã” 

  • Oracal 951 Premium Cast. O folie speciala, foarte subtire, pentru inscriptionari curajoase si greu de trecut cu vederea. Daca va plac culorile metalice si lucioase, este folia perfecta! Oracal 951 nu are memorie de forma, ceea ce o recomanda pentru aplicatiile de lunga durata, pentru inscriptionat suprafete dificile – curbe, neregulate, deformate sau cu striuri, pe care adera 100%. Aveti de ales intre 97 de culori lucioase, 2 mate si 49 metalice, care rezista 7 ani!
  • Oracal 751 High Performance Cast. O folie disponibila in 119 culori lucioase, mate si metalice, ideala pentru inscriptionarea partiala a masinilor, mai ales a suprafetelor curbate datorita caracteristicilor de mulare deosebite si a faptului ca este foarte subtire.
  • Orajet 3951 Premium Cast. O folie din PVC, foarte subtire, cu un adeziv repozitionabil si permanent. Folia este disponibila alba sau incolora, dar poate fi imprimata cu imaginea dorita. Suprafata foliei este lucioasa, ceea ce acorda un plus de vizibilitate inscriptionarii. Aceasta folie este disponibila cu adeziv Rapid Air, care permite o inscriptionare fara bule. Cu acest tip de folie puteti realiza inscriptionari spectaculoase pe masina, trendul anului fiind nebunia Sticker Bomb.
Comenzi la :
GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
intersectie cu 
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen
Sector 5,  Bucuresti
T: 021 332 13 11
F: 021 332 13 12
M: 0722 316 594 (daliana pacuraru)
daliana@graphis.ro

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...