Saturday, March 28, 2015

Construct / Mobila / Flower / EXPO






















Primavara aceasta, bucurestenii au la dispozitie un nou eveniment in cadrul caruia pot sa regaseasca piese de mobilier si accesorii pentru casa, la cele mai bune preturi. Prima editie a MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare are loc in perioada 26 – 29 martie la ROMEXPO.
Cumparaturi pe loc si comenzi la preturi speciale!
Producatori si distribuitori romani de mobilier se reunesc la MOBILA EXPO cu modele din colectii actuale sau din sezonul trecut, la preturi speciale doar pe durata acestui eveniment.
Noutatea MOBILA EXPO este ca vizitatorii vor putea achzitiona pe loc mare parte dintre produsele prezentate, iar in cazul obiectelor de dimensiuni foarte mari sau pentru care se doresc ajustari, se pot lansa comenzi la preturile oferite numai in cadrul acestui eveniment. In plus, vizitatorii vor primi consiliere gratuita in ceea ce priveste amenajarea unei locuinte in tendinte.

EXPO FLOWERS & GARDEN, Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit va asteapta in perioada 26-29 martie 2015, in Pavilonul C1 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Expozitia se adreseaza in primul rand importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor de flori si plante, comerciantilor, arhitectilor peisagisti si companiilor de peisagistica, oamenilor de afaceri horticultori, distribuitorilor de produse necesare intretinerii spatiilor verzi si proprietarilor de sere. In acelasi timp, expozitia ofera vizitatorilor solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi, fie ca e vorba de o gradina sau doar de un mic spatiu dedicat plantelor, in casa sau apartament.
TEMATICA EXPOZITIEI:
• Amenajare si intretinere gradini, terase, balcoane, pergola aranjamente florale (flori taiate, seminte si rulouri de gazon, arbori si arbusti ornamentali, seminte si bulbi, tratamente fitosanitare, unelte, produse ingrijire horticultura, mobilier gradina, ornamente gradina, elemente design: iazuri, cascade, fantani, stancarii)
• Peisagistica (consultanta, proiectare)
• Bursa de flori (flori taiate, flori in ghiveci, rulouri de gazon)

GRAPHIS ADVERTISING
Str. Inclinata nr.1-3
(intersectie cu
Sos. Viilor, in incinta
Fabricii Carmen)
Sector 5, Bucuresti
T: 021 332 13 11
M: 0722 316 594
office@graphis.ro
www.graphis.ro
www.graphis-advertising.ro
facebook/GraphisAdv
facebook pages/Graphis-Advertising
twitter/GraphisAdv

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...