Saturday, May 16, 2015

Evenimente BUCURESTI - 16 / 18 mai

 

Noaptea muzeelor 2015, Bucuresti


Editia din 2015 va fi marcata de un protest pe care membrii Retelei doresc sa il faca public intr-o forma subtila si inedita. In ultimii ani numarul muzeelor si al colectiilor a scazut destul de mult din cauza retrocedarilor cladirilor in care functioneaza. 

Festivalul Luminii 2015

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Mai 2015 20:30 Parcul Carol l (Alee Principala) 

Numar min/max participanti: 5000/15000
Redescoperim impreuna frumusetea lucrurilor "marunte"
In 2015, festivalul ajunge la cea de-a 11-a ediție, și se va desfășura la nivel național pe toată durata lunii mai, in 27 de locatii din toata tara.

 Atunci când arta contemporană completează spaţiul urban şi îşi alege drept loc de întâlnire clădirea-monument Ciclop, de pe Bulevardul Magheru, se anunţă o nouă ediţie Art Safari! 


Prima ediţie a festivalului Etnorama îşi propune să celebreze diversitatea culturală, oferind etniilor reprezentative din Bucureşti ocazia de a-şi prezenta tradiţiile, obiceiurile şi meşteşugurile în cadrul unui program plin de concerte, ateliere de creaţie sau piese de teatru.
Parcul Herăstrău va vibra pe ritmuri de muzică balcanică, rusească sau nemţească, iar ansambluri de dans şi muzică ale minorităţilor vor delecta publicul în fiecare seară. Sâmbătă şi duminică, organizatorii au pregătit bucureştenilor ateliere de meşteşuguri tradiţionale, piese de teatru pentru copii, expoziţii de costume populare şi instrumente tradiţionale. Arta culinară este nelipsită din programul Etnorama, o serie de mâncăruri tradiţionale vor putea fi savurate în cadrul primei ediţii a evenimentului.

sursa: vinsieu.ro/

 


Angajam 

DESIGNER - GRAFICIAN- ARHITECT
Responsabilitati:  

-Candidatul ideal trebuie sa poata propune clientului final o solutie de mobilare pt locuinta sau birou / magazin , sa poata desena acel mobilier si sa poata produce un proiect de executie necesar la fabricarea mobilierului.
  Candidatul trebuie sa aiba imaginatie si simt artistic , dar si cunostinte practice pentru a gasi solutii pentru  producerea obiectelor propuse.
Cerinte 
  • Consiliere client ,
  • proiectare mobilier , schite de executie , incadrari in foaia de material
Trimiteti CV pe office@graphis.ro/ 0722 316 594


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...